top of page

Periodontitt

 
Allmennpraktiserende tannlege Alexandra Eckendroff
Vi ønsker å informere deg om en spennende nyhet på tannklinikken vår. Vi har valgt å utvide klinikken med en allmennpraktiserende tannlege grunnet stor etterspørsel. Vi er glade for å kunne ønske tannlege Alexandra Eckendorff og hennes eksisterende pasienter hjertelig velkommen til vårt team.

 

Alexandra Eckendorff er utdannet ved Københavns tandlægeskole i 2001. Har jobbet i Danmark de første årene og fra 2008 i Norge, senest hos Nationaltheatret Tannklinikk i Stortingsgt. 28. Alexandra er en allmennpraktiker med bred erfaring og vi er glade for å ønske henne velkommen til vårt team.

Tidligere pasienter hos Ann Elisabeth Arctander

Vår kollega tannlege spes. period. Ann Elisabeth Arctander, som har hatt praksis ved Nationaltheatret, har valgt å legge ned sitt kontor. I den forbindelse kan vi ønske hennes pasienter hjertelig velkommen til Spesialistklinikk for Periodonti AS. 

Helena o. Haugbo

Høsten 2022 startet vår nye spesialist i periodonti tannlege Helena O. Haugbo, som har lang erfaring blant annet fra TAKO senteret ved Lovisenberg. Hun arbeider med periodontalbehandling, implantatbehandling og mucogingival kirurgi. Helena er en viktig del av vårt team.

image0.jpeg
Untitled (6)-removebg-preview.jpg
bottom of page