top of page

Smittervern ved besøk hos Spesialistklinikk for Periodonti AS

Sist oppdatert 17.01.22
Vennligst ta kontakt med klinikken dersom du opplever luftveissymptomer eller nedsatt allmenntilstand i forkant av din time. Vi ber om at du tar kontakt før din time dersom du har symptomer som hoste, sår hals, tung pust eller føler deg syk. Er du i karantene eller isolasjon skal du ikke benytte deg av timer her, og vi ber deg ta kontakt med oss dersom dette gjelder deg. 
Vi ønsker å sørge for at det skal være trygt å komme til tannlege og tannpleier hos oss. Vi har derfor utviklet noen rutiner som vil hjelpe oss å begrense nærkontakt med andre. 
  • Vi ber at du bruker ansiktsmaske når du kommer til din time og beholder denne på inntil du kommer inn på behandlingsrommet. 
  • Vi ber om at pasienter ikke møter mer enn fem minutter før oppsatt time, dersom ikke annet er avtalt. 
  • Vi ber om at pårørende ikke blir med inn på klinikken dersom det ikke er medisinske eller andre årsaker til at dette er nødvendig. 
  • Benytt hånddesinfeksjon som finnes på innsiden av inngangsdøren, både før og etter ditt besøk hos oss.
Vi følger Helsedirektoratets anbefalinger om smittevern i forhold til Covid-19 på vår klinikk. Dette skal sikre deg som pasient, våre ansatte og samfunnet mot smittespredning.
 
Som følger av ytterligere tiltak innen smittevern og økte kostnader på hygieneartikler og utstyr vil det ilegges en tilleggskostnad ved behandling i form av et hygienegebyr.
Dersom du ønsker en time eller å kjøpe varer, ber vi deg vennligst sende en e-post eller ringe oss på: post@spes-periodonti.no / TLF: 22467810, så avtaler vi nærmere. 
 
bottom of page