Tannlegene Iversen & Thomseth - Spesialistklinikk for Periodonti AS

Besøksadresse: Hegdehaugsveien 36, 0352 Oslo | Kart | post@spes-periodonti.no​ | Tlf : 22467810

Corona og Spesialistklinikk for Periodonti AS

Oppdatert 30.03.2020

Kjære pasient,
 
Som alle vil ha fått med seg, det er en spesiell situasjon verden er inne i nå. Vår spesialistklinikk følger selvsagt våre helsemyndigheters råd, påbud og anbefalinger og vi følger nøye med på utviklingen. Det handler om forebygging av smittespredning av viruset.
Som helsepersonell er vi satt til å forebygge og behandle infeksjoner og skal derfor holde vår klinikk åpen for pasienters akutte behov.
 
Klinikken har derfor redusert bemanningen til et minimum og vi ber alle om å vurdere sitt behandlingsbehov og evt. ta kontakt med oss ved spørsmål. Vi ber også om forståelse for at det kan ta noe tid før vi får besvart henvendelser.
 
Som pasient ber vi deg vurdere følgende:
  • hvis du selv er syk med forkjølelse og influensa-symptomer ber vi deg om å ikke komme til klinikken og følge NHI sine anbefalinger som omhandler karantene osv.
  • hvis du er syk og trenger akutt hjelp pga smerter, gapeproblemer eller akutte og vesentlige hevelser i eller fra munnen, skal du ringe oss eller skrive e-post for nærmere informasjon, også hvis du allerede har timeavtale
 
Vi ved Spesialistklinikk for periodonti er lei oss for alle ubehageligheter og utfordringer dette medfører for våre pasienter og ansatte og vil gjøre vårt beste for å avhjelpe situasjonen fra vårt ståsted. Vi krysser alle fingre og ønsker alle det beste i en vanskelig og usikker tid!
 
Vi viser videre til Folkehelseinstituttet på  www.fhi.no  ( telefon 815 55 015) for råd og veiledning!
Hvis du trenger tannbørster, mellomromsbørster, tanntråd/ Superfloss eller annet for din egenbehandling, kan du sende oss en mail for bestilling. Vennligst oppgi adresse du vil vi skal sende til. Vi har stort utvalg, oppgi gjerne navn, farge, størrelse, gjerne med foto av hva du trenger- se nedenfor.
 
Våre tips i denne Corona-tiden gjelder en forebyggende nødløsning og vil på ingen måte kunne erstatte den typen vedlikeholdsbehandling som gjøres hos våre tannpleiere:
  • bruk børster og annet som du har fått instruksjoner om
  • hvis du venter på behandling ( tannpleier eller spesialist); bruk gjerne Curaprox PerioPlus 0,09 % som vanlig tannkrem daglig i ventetiden, evt. skylle med Curasept Daycare
  • ved murrende smerter i mellomrom, bruk PerioPlus gel 0,5% på mellomromsbørster daglig inntil du får time
  • ved ising ( hypersensible tannhalser): Sensodyne Rapid tannkrem (smøres på tann/pusse tenner uten å skylle) eller Remin Pro som has i munnen og holdes der et par min før spyttes ut, ikke spise7skylle etterpå
  • ved akutte problemer og smerter, ring klinikken (09:00-12:00)
 
Våre åpningstider for telefonhenvendelser i disse tider er fra  09:00-12:00. 
Akuttbehandling gjøres etter avtale. Smittede pasienter ( Covid-19, influensa, forkjølelse)  bes kontakte 
TKØ (Tannhelse Kompetansesenter Øst- tlf. 23693900) eller UiO (tlf. 22852000)
For mail til Tannlegene Iversen og Thomseth. Spesialistklinikk for Periodonti. Hegdehaugsveien 36, 0352 Oslo
Med vennlig hilsen,
Bettina og John E. Thomseth